"Vi i SweetMood vil gjøre det enkelt å finne alternativer for en sunnere hverdag eller helgekos".

Vi vet alle at bra mat påvirker vår langsiktige helse og det daglige liv. Hvem ønsker vel ikke å spise snacks som både er bra for helsen og som smaksløkene elsker? 

Vi innså at det ikke alltid var enkelt eller praktisk å finne de riktige produktene uten å gå akkord på smak. Det er få ærlige produkter på markedet, eksempelvis skriver de at produktet er sukkerfritt, men inneholder maltitol eller andre kjemiske søtningstoffer som påvirker blodsukkeret. Visste du at det finnes over 60 forskjellige navn på sukker? Som forbruker som ønsker å kutte ned på sukker kan dette være vansklig. Vi luker ut produkter med dårlig innhold og kvalitet, for selv om produktet er sukkerfritt, glutenfritt eller vegansk gjør det ikke produktet automatisk "sunt" eller bra for oss. Det handler om hvilke råvarer som blir brukt, kvalitet og prossesen. 

Som utdannet kokk med fagbrev, personlig trener, lever med diabetes type 1 og som matelskere, satte vi oss et mål og åpnet det som nå er "Sweetmood". Vårt mål er å finne og samle de beste, mest ærlige produktene som finnes på en plass. Hvor vårt fokus er funksjonell snacks med utvalg av blant annet glutenfri, sukkerfri, økologisk og veganske produkter. Vi liker ikke å bruke ordet sunt men funksjonell snacks. Snacks som gir kroppen viktige næringsstoffer og som har en funksjon og ikke tomme kalorier. Som vi sier, vi har ikke "erstatnings produkter" vår sjokolade , er sjokolade, vår snacks er snacks. Vi bruker bare produsenter som har en annen oppskrift. Ingen erstatning eller etterligning, bare et bedre valg for kroppen uten kompromiss av smak. 

 

 

 

Det finnes sukkerprodukter overalt, uansett hvor du går. I vår nettbutikk finner du ingen produkter som er tilsatt sukker! Du skal slippe å lese gjennom ingrediensene på alle våre produkter. Hver dag jobber vi for å finne de beste produktene. Vi velger kvalitet over pris, da vi vet at i matbransjen får vi det vi betaler for. Vi er 100% åpne om våre produkter og du finner informasjon om produsente vi bruker. Vi jobber med å utvide vårt sortiment, slik at du lett kan finne noe du liker som både er godt for smaksløkene dine og kroppen din! Det skal være noe for enhver person uansett livsstil.

SweetMood for oss er mer enn bare salg av produkter, men promotering av en sunnere hverdag.

"You don't need sugar, you're sweet enough".