Funksjonell og smart snacks pakke til din bedrift!

 Business Trend in Employee Happiness: Free Snacks & Drinks

Nå har du muligheten til gi dine ansatte snacks og mellommåltid som både er sunn og funksjonell som de vil sette pris på.

Vi jobber for å gi et bedre alternetiv! 

Stabilt Blodsukker = Bedre fokus på jobb:

Våre produkter hjelper med å holde blodsukkeret stabilt og unngår blodsukkersvingninger som fører til mindre fokus og trøtthet. Derfor har vi i sweetmood ingen produkter som inneholder raffinert sukker. Produsentene vi jobber leverer produkter med høy kvalitet funksjonelle som ikke bare har viktige næringstoffer, men hjelper med å dempe sulten på en naturlig måte. 

Kvalitet og smak:

Produktene vi har er ikke bare funksjonelle, men god på smak! Produktene er av høykvalitet og et godt utvalg av snacks og mellommåltider som er økologiske, sukkerfrie, glutenfrie og et vegansk utvalg. 

Sett opp pakken som passer din bedrift best!

Alle bedrifter er forskjellige og har forskjellige behov. Vår kompetanse er din trygghet. Vi har rådgivere med utdannelse som personlig trener, kosthold rådgiver og kokk. Som kan gi deg all informasjon du trenger om produktene, hvilken pakke som vil passe din bedrift. Vi jobber sammen for å finne den perfekte pakken til din bedrift og dine ansatte! 

Kontakt oss på : B2B@sweetmood.no  for mer informasjon eller et tilbud.