THE GOOD CHOCOLATE:

 

 • Null sukker 
 • 100% økologiske ingredienser 
 • 2 netto karbohydrater per bar 
 • Ketovennlig 
 • Bønne-til-bar kvalitet 
 • Vegansk
 • Sertifisert FODMAP-vennlig 

100% ØKOLOGISKE INGREDIENSER 

BEAN-TO-BAR PREMIUM MØRK SJOKOLADE:
Er 100% økologisk, laget eksklusivt, uten sukker. 


LAVESTE  PÅ KALORIINNHOLD I VERDEN:
Opptil 45% færre kalorier sammenlignet med andre 65% mørk sjokolade.

FOR SUNNE LIVSSTILER:
,

Barene våre er sukkerfrie, ketovennlig, paleo-vennlige, lavkarbo (2 netto karbohydrater), vegansk, soyafri, lave glykemiske indekser og metabolisme-vennlige.

SØTT MED ØKOLOGISKE NATURLIGE SØTNINGSSTOFFER:
Finnes i frukt og planter, inkludert: erythritol, mesquite pulver og stevia.


LAGET  I USA:
Eksklusiv oppskrift laget i sjokoladefabrikk i San Francisco
med bare 8 ingredienser, alle 100% økologiske. 

Ben & Miki, to livslange venner og partnere i et merke- og designbyrå. I 2014 begynte de å eksperimentere med å eliminere sukker fra kostholdet. De la ut på en reise hvor de var fast bestemt på å kutte ut alt inkludert honning, agave, majssirup med høy fruktose og begynte å bruke økologiske søtningsmidler som Erythritol og Stevia. Seks måneder senere hadde de gått ned 10 kilo hver og følte seg bra og hadde mer energi i løpet av dagen. Vedvarende fokus under arbeid uten kræsj midt på dagen og viktigst av alt, de følte seg inspirert.

Underveis lærte Ben & Miki mye om sukkervitenskapen og ble klar over at de fleste matselskaper bruker sukker for å holde oss hekta på produktene sine uavhengig av sukkers velkjente negative effekter. De bestemte seg for å gjøre noe med det og The Good Chocolate ble født.

De utfordret seg selv til å komme med en bønne-til-bar sjokolade som kunne stå opp til sine egne høye standard. De mottok tilbakemeldinger fra familie, venner og eksperter - noen som ikke trodde det kunne gjøres. Etter noen måneder med prøving og feiling, kom de frem til en blanding av økologiske søtningsmidler som allerede finnes i frukt og planter. Resultatet var en utsøkt, 100% økologisk bønne-til-bar sjokolade som er like deilig som sunn.

Vi vet at dette høres for godt ut til å være sant fordi "deilig" og "sukkerfri" sjelden passer sammen. Men den virkelige hemmeligheten er at ved å kvitte seg med sukker, er det bare kakaos suverene kvaliteter og guddommelige smaker som gjenstår, noe som resulterer i en rik, dristig sjokolade som er overraskende søt, og - vi tror - er verdig navnet sitt.

       

  

funkyfatfoods.com

Funky Fat Choc - Den første 100% økologiske keto-sjokoladebaren med MCT-er. Sjokoladene ble designet for å gi deg næringsstoffene du trenger på din reise: sunne fettstoffer! Sjokoladen er utviklet sammen med kokker og ernæringseksperter som mål å undersøke og lage keto-snacks som ikke bare hjelper deg å nå dine helsemål, men som også smaker himmelsk! Funky Fat sjokoladen er også fri for konserveringsmidler og fyllstoffer. Funky Fat Food bruker bare rene organiske ingredienser for å lage den mest sunne og ærlige sukkerfrie sjokoladebaren.

 Lurer du på hva disse magiske ingrediensene er?

Vi skal bryte ned de viktige ingredienser og deres sunne fordeler for kropp og sinn.

Organisk kakao

cacao beans


Kakao er det som gjør sjokolade til en deilig godbit. Kakao er bra for helsen din, fordi den er full av antioksidanter. Men pass på, fordi antioksidanter bare kan gjøre jobben sin hvis sjokoladen er laget uten fyllstoffer, melk eller sukker.Disse ingrediensene blokkerer egenskapene til kakao, og det er en av grunnene til at Funky fat Foods ikke bruker dette i sjokoladen.

 • Antioksidant. Antioksidanter er stoffer som forhindrer skade på cellene våre forårsaket av frie radikaler. Frie radikaler produseres naturlig av kroppen vår når vi omdanner mat til energi, men også når vi puster eller blir utsatt for sollys. I balanse gjør det ingen skade, men interne eller eksterne faktorer som betennelse eller UV-eksponering kan føre til at produksjonen av frie radikaler øker. Når du har flere frie radikaler enn antioksidanter i kroppen din, kan det resultere i noe som kalles oksidativt stress. Mange sykdommer som kreft, diabetes og hjertesykdommer har vært knyttet til oksidativt stress. Antioksidanter hjelper til med å holde frie radikaler i balanse.
 • Kilde til sunne fettstoffer og mineraler. Mørk sjokolade har rikelig med sunne fettstoffer, løselig fiber og mineraler som er essensielle for kostholdet vårt. De fleste av fettsyrene på en mørk sjokoladestang er gode mettede og enumettede fettstoffer, med andre ord er de ikke skurker. 28g av en 70-85% mørk sjokoladestang inneholder omtrent denne mengden i prosent til anbefalte daglige doser: 16% magnesium, 19% jern, 6% sink, 2% kalsium, 25% kobber, bare til nevn noen få.
 • Senker risikoen for hjertesykdom. Fordi mørk sjokolade er så rik på antioksidanter, kan det å spise litt hver dag støtte blodstrømmen, blodtrykket.
 • Det er et afrodisiakum. Ikke rart hvorfor sjokolade er den første gaven på Valentinsdag ... Mørk sjokolade (70% og høyere) er rik på et stoff som kalles fenyletylamin, som utløser frigjøring av endorfin, og forårsaker et eufori, glede. Akkurat som når du er forelsket.

 Kakao smør 

Historien om bruk av kakao går tilbake til rundt 3000 år siden, da de gamle aztekerne og mayaene brukte den som medisin og til og med for valuta. Mer nylig har det vært forskning som peker på fordelene med denne kakaoformen, siden de inneholder forbindelser som kalles fytokjemikalier som hjelper å holde seg sunne på mange måter.

Hvis du ikke er sikker på hva kakaosmør er, er det en type fett som kommer fra kakaobønner. Bønnene blir stekt, strippet og presset for å ta ut fettet. Og det er smøret vi snakker om. La oss se hvorfor det er bra for deg!

 • Vitamin E. Kakaosmør har en anstendig mengde av denne vitamin typen, og det er veldig bra for å støtte et godt syn. Det er også bra for hjernen, huden og blodet ditt.
 • Hjelper med å redusere sjansene for leversykdom. Noen former for leversykdom er forårsaket av kolinmangel. Kakaosmør inneholder kolin, så inntak av det kan bidra til å redusere risikoen eller håndtere symptomer på leversykdom.

MCT

Coconut oil from coconuts

Fra begynnelsen av har Funky Fat Foods ønsket å inkludere MCT i barene. Et av hovedformålene med sjokoladen deres var å gjøre den funksjonell, og det er derfor de valgte en ingrediens som MCT, en kilde til ren kraft.

MCT er en forkortelse for middels kjede triglyserider. Som navnet antyder, er det mellomlange kjeder av fettsyrer som finnes i oljer, smør og annet fett. Det er den vanligste typen fett også i kroppen vår.

Men hva får MCT til å skille seg ut fra langkjedede fettsyrer? Deres kortere lengde. I motsetning til lange kjeder, går MCT direkte til leveren, noe som betyr at de absorberes mye raskere, og tar minimal innsats fra leveren for å omdanne MCT til energi. De kan også gi en rekke helsemessige fordeler.

 • Gir jevn energi og mental klarhet. MCT er kjent for sine energiforbedrende fordeler fordi de raskt blir til ketoner, som er en mer effektiv og jevn energikilde enn glukose. Disse går direkte til stoffskiftet og hjernen din. Det å fremme ketonproduksjon kan bidra til å forbedre mental klarhet og hukommelse.
 • Hjelper med å redusere cravings. Dette er en annen fantastisk fordel med MCT. Fordi det er fettsyrer, reduserer de appetitten, noe som gjør at du føler deg mett i lengre perioder, og unngår ekstra kaloriforbruk gjennom dagen.
 • Bekjemper infeksjoner. C8 og C10 typer har sterke antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Disse egenskapene har vist effekter i behandlinger av gjærinfeksjoner, og til og med forbedret hudforhold som kviser, psoriasis og dermatofilose.

Erytritol 

erythritol keto sweetener 

Erytritol er et lavt GI (glykemisk indeks) naturlig søtningsmiddel som ikke påvirker blodsukkernivået - selv personer med diabetes kan konsumere erytritol!I motsetning til andre sukkererstatninger, har ikke erytritol sekundære effekter som ubehag i tarmen. Det smaker også akkurat som sukker (det er 70% så søtt som sukker) og det har knapt kalorier (bare 6% sammenlignet med sukker). Erytritol kommer fra en naturlig gjæringsprosess av glukose, som ekstraheres fra mais eller hvetestivelse. Det ligner veldig på hva som skjer i vinproduksjonsmetoden.

 • Antidiabetiske egenskaper. Hvis du inntar en dose glukose, øker serumnivået av glukose eller insulin på bare 30 minutter. Den samme dosen erytritol vil imidlertid ikke gjøre det. Mer enn 90% av inntatt erytritol absorberes og skilles raskt ut, og det er derfor selv personer med diabetes kan få det.
 • Hjelper med å gå ned i vekt. Erytritol har en veldig lav glykemisk indeks (GI), så lav som null. Når du har det i kroppen din, reduserer det blodsukkernivået som utløser vektøkning.
 • Forhindrer tannråte. Erytritol hindrer veksten av orale bakterier, som danner en biofilm på tennene som kan være en årsak til tannråte. Dette fører til en reduksjon i syren som produseres av tarmen din, så tennene dine vil sannsynligvis også være fri for karies og plakk.
 • Tarmvennlig. Erytritols molekyl er lite og enkelt: fire karbonatomer. Dette og dets lave GI gjør det veldig enkelt for tarmen å fordøye, sakte og nesten helt.
 • Kraftig antioksidant. Akkurat som kakao er erytritol en potent morder av frie radikaler takket være sin antioksidantkraft. Dette betyr at det kjemper mot oksidativt stress, forebygger kreft, diabetes og hjertesykdom. Ikke dårlig for en sukkererstatning, ikke sant?

Når vi sier at Funky Fat chocs er en skikkelig godbit, vet du nå hvorfor.

 

 

Protero

Protero Kefir Whey! - Verdens beste og eneste fermenterte proteinpulveret!

Vi er stolt over å være  den eneste Norske distributør for verdens beste proteinpulver. Protero produserer ren proteinpulver  i verdensklasse.

Produsert av melk fra gressforet kyr i Irland.

Tilby dine kunder noe unik med kvalitet som de ikke finner noen andre steder.

 • Laktosefri
 • Med kefirkulturer (bifidobakterier)
 • Ketovennlig 0g sukker
 • Paleovennlig gressmatet ( Grass-fed)
 • 91g protein i 100g pulver
 • 100 % naturlig og hentet fra irske beitegårder
 • Stor biotilgjengelighet oppnådd ved hurtigvirkende di- og tri-peptider

Med aktive kefirkulturer

Med Weide Whey har vi allerede bevist at kosttilskudd ikke bare kan være 100 % rene og naturlige, men også at bærekraftig produsenter finnes. For å ta det enda lenger har de laget et proteintilskudd som ideelt sett supplerer mikrobiomet ditt med bifidobakterier.

Präbiotik

 

Fermentert myseprotein vs. konvensjonelt myseprotein

Myseprotein kommer i tre forskjellige kvalitetsnivåer: konsentrat, isolat og hydrolysat – for tiden den reneste og lettest fordøyelige mysen
protein. De store ulempene: hydrolysat er veldig dyrt å produsere og har en bitter smak.
Kefir myse utgjør en ny generasjon myseprotein. Den kombinerer de beste egenskapene til hydrolysat med en behagelig nøytral smak, kremet tekstur, mer enn 90 gram protein og en overkommelig pris.

Akkurat som hydrolysere brytes proteinkjedene opp i di- og tripeptider. Disse kortkjedede proteinene absorberes raskere og mer effektivt av kroppen. Kefir Whey oppnår dermed et nivå av proteinopptak som kan sammenlignes med hydrolysat. En absolutt game changer!

Fordeler med gjæring:

Syrnede melkeprodukter er veldig forskjellige fra ikke-fermenterte melkeprodukter. Uønskede komponenter fra mysen omdannes under den naturlige gjæringen og er knapt eller ikke til stede i sluttproduktet. Et eksempel på dette er laktose. Derfor er Kefir Whey laktosefri.

Samtidig øker fermentering kompleksiteten og næringstettheten, ettersom kefirkulturene produserer ekstra næringsstoffer.

State-of-the-art produksjonsprosesser kombinert med den eldgamle kunsten å fermentere:

I de mest moderne anleggene til vår råvareleverandør blir beitemelk fra området rundt gjort til myse og denne naturlige kefirkulturen tilsettes. Gjæringen foregår i 12-18 timer ved 25°. Mysen går deretter gjennom kaldfiltrering i det keramiske filteret og blir til myse. Gjennom ytterligere, finere filtrering mister mysen laktosen og fettsyrene, slik at proteininnholdet øker ytterligere.
Etter spraytørking forblir et laktosefritt myseisolatproteinpulver av høyeste kvalitet med et proteininnhold på 91g.

Ta kontakt med oss for tilbud : B2B@sweetmood.no