ofte stilte spørsmål

Vi har produkter til alle typer livsstil. Keto/lavkarbo, plantebasert, smart karbo og mye mer. Vi tror på at det er noe bra med alle type livsstiler som finnes der ute og vi ønsker å respektere alle uansett hvilken valg de tar. Derfor vil du alltid finne noe som passe din livsstil hos oss.

Ja! Vårt konsept er alt skal være fri for gluten. Noen få produkter har spor av gluten. Som betyr at det blir produsert i en fabrikk hvor det også produseres produkter med gluten. Dette står i produktbeskrivelsen. Send oss en mail hvis du er usikker.

Ja, det har vi! Vi holder til på Sørumsand. Adresse: Fru Natvigs Vei 2.

Vi har 14 dagers angrerett. Dette gjelder ikke spiselige produkter, pga matsikkerhet. Retur dekkes av kunden. Er det feil på produktet dekker vi retur eller ny vare.

Er du usikker på om du kommer til å like produktet du har kjøpt? Det skjønner vi! Vi mennesker liker forskjellige smaker. Vi oppfatter smaker på ulik måte. Derfor er det helt umulig å si om et spesielt produkt vil falle i smak. Men send oss en mail om hvilken smaker du er vandt til så skal vi prøve å hjelpe deg så godt vi kan.

BLANK

Kontakt

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.