Samarbeid/ambassadør

Sweetmood.no har et dedikert team av influencere som spiller en nøkkelrolle i markedsføringen av våre produkter gjennom photoshoots og bidrar til å forbedre vår nettbutikk.

For å være kvalifisert til å bli en del av vårt team, er det viktig at du har en genuin interesse for produktene vi tilbyr på Sweetmood.no og viser en aktiv innsats for vårt merke. Vi verdsetter autentiske erfaringer, så kandidater bør ha førstehåndskjennskap til våre produkter. Søknader som uttrykker begeistring for våre produkter uten faktisk kjennskap til dem, vil ikke bli vurdert. Vi søker etter personer som deler våre kjerneverdier som kvalitet, ærlighet, renhet i produkter og evnen til å spre glede.

En unik profil som skiller seg ut vil være svært fordelaktig. Videre kreves det at du har en solid følgerskare og høy grad av engasjement på dine sosiale medier, med et minimum på 2000 følgere. Vi benytter ofte bilder fra våre ambassadører på våre digitale plattformer, og det er essensielt at innholdet er av høy kvalitet.

Vi bruker ikke brukergenerert innhold (UGC) og er ikke interessert i samarbeid med UGC profiler.

Dersom du ønsker å utforske et potensielt samarbeid, inviterer vi deg til å sende en søknad til B2B@sweetmood.no.