Om Oss

velkommen til Sweetmood!

Vi i SweetMood.no vil gjøre det enkelt å finne alternativer for en sunnere hverdag og helgekos uansett livstil.

Vårt mål er å gjøre det enkelt å finne snacks, sjokolade og mat som gjør godt for kroppen. Bra mat påvirker nemlig vår langsiktige helse og det daglige liv. Så hvem ønsker vel ikke å spise snacks som både er helsefremmende og en fryd for smaksløkene? 

Sweetmood oppsto da vi innså hvor komplisert det kunne være å finne næringsrike produkter som styrker kropp og tarm, uten å gå på akkord med smak. Vi oppdaget at mange av produktene markert som sukkerfrie inneholdt maltitol eller andre kjemiske søtningsstoffer. Visste du at kjemiske søtningsstoffer påvirker både tarmflora og blodsukker? Og at det finnes over 60 ulike navn på sukker? Når man ønsker å kutte ned på sukker, kan det derfor blir vanskelig å velge rett. Vi i Sweetmood vil gjøre nettopp dette enklere ved at vi kun tilbyr trygge produkter fra leverandører med fokus kvalitetsråvarer og bærekraftige prosesser.

Kompetanse:

Teamet vårt har bakgrunn som utdannet kokk med fagbrev, personlig trener, kostholdsveileder og matelskere! I tillegg har vi førstehånds erfaring fra hvordan bra mat kan redusere plager knyttet til både diabetes type 1, cøliaki, IBS og fibromyalgi. Vi vil spre den matgleden vi selv opplever, og samle de beste og mest ærlige produktene på et sted – sweetmood. Her vil vi tilby et bredt utvalg funksjonell snacks som er glutenfritt, sukkerfritt, økologisk og vegansk. Med «funksjonell» mener vi snacks som gir kroppen viktige næringsstoffer, snacks som har en funksjon. Vi har ikke erstatningsprodukter hos oss. Vi bruker bare produsenter som har andre fremgangsmåter og oppskrifter. Ingen erstatning eller etterligning, bare et bedre valg for kroppen uten å gå på kompromiss av smak.

Ingen hemmeligheter:

I vår nettbutikk finner du ingen produkter med raffinert sukker! Du skal slippe å lese gjennom ingrediensene på alle våre produkter fordi vi har gjort det for deg. Vi jobber hver dag for å finne de beste produktene. Vi velger kvalitet over pris, da vi vet at i matbransjen får vi det vi betaler for. Vi er 100% åpne om våre produkter, og du finner enkelt informasjon om produsentene vi bruker. Sortimentet vårt utvides fortløpende. Hos oss skal det være noe for enhver person uansett livsstil!

Mer enn bare mat:

Vi tar også inn unikt interiør til hjemmet. Her gjelder det samme, kvalitetsprodukter man ikke får tak i overalt. Hos oss i Sweetmood vil vi at produktene våre skal få deg i goodmood! Og om det er nydelig sjokolade, mettende granola,  tomatsaus med ekte råvarer, eller å nyte eget speilbilde i ett av våre kule speil som får deg i godt humør får være opp til deg.

SweetMood teamet