Om Oss

Velkommen til Sweetmood!

Vi i SweetMood.no vil gjøre det enkelt å finne alternativer for en sunnere hverdag og helgekos uansett livstil.

Vårt mål er å gjøre det enkelt å finne snacks, matvarer og kosttilskudd av premium kvalitet som gjør godt for kroppen. Bra mat påvirker nemlig vår langsiktige helse og det daglige liv.  

Sweetmood oppsto da vi innså hvor komplisert det kunne være å finne kvalitets produkter og næringsrike produkter uten å gå på akkord med smak og uten fyllstoffer. Vi i Sweetmood vil gjøre nettopp dette enklere ved at vi kun tilbyr trygge produkter fra leverandører med fokus kvalitetsråvarer og bærekraftige prosesser. Kun det beste av de beste.

Kompetanse:

Teamet vårt har bakgrunn som utdannet kokk med fagbrev, personlig trener, kostholdsveileder og matelskere! I tillegg har vi førstehånds erfaring fra hvordan bra mat kan redusere plager knyttet til både diabetes type 1, cøliaki, IBS og fibromyalgi. Vi vil spre den matgleden og samle de beste og mest ærlige produktene på et sted – SweetMood. Vi har ikke erstatningsprodukter hos oss. Vi bruker bare produsenter som har andre fremgangsmåter og oppskrifter. Ingen erstatning eller etterligning, bare et bedre valg for kroppen uten å gå på kompromiss av smak.

Ingen hemmeligheter:

I vår nettbutikk skal du være trygg på at du handler 100% kvalitet! Du skal slippe å lese gjennom ingrediensene på alle våre produkter fordi vi har gjort det for deg. Vi jobber hver dag for å finne de beste produktene. Vi velger kvalitet over pris, da vi vet at i matbransjen får vi det vi betaler for. Vi er 100% åpne om våre produkter, og du finner enkelt informasjon om produsentene vi bruker. Sortimentet vårt utvides fortløpende. Hos oss skal det være noe for enhver person uansett livsstil!

Mer enn bare mat:

Vi tar også det beste innenfor kosttilskudd som solid forskning. velvære produkter uten skadelige stoffer. Her gjelder det samme, kvalitetsprodukter man ikke får tak i overalt. Hos oss i Sweetmood vil vi at produktene våre skal få deg i goodmood! SweetMood teamet⭐️

FOODIE!

Vår Foodie kategori skille seg ut fra resten av vår nettbutikk. Den kategorien er for de som har en glødende interesse for mat og som spiser mat ikke bare av sult, men også som en hobby. De som ønsker å teste ut nye smaker og utfordre smaksløkene. Ren nytelse  med rene råvarer. Uten å tenke på om det er sunt eller ikke. Mental velvære er like viktig for oss mennesker. Derfor mener vi i sweetmood at også en god matopplevelse hører sammen med god helse. I den kulinariske verden finnes det et stort spektrum av råvarer å produkter som man ikke må glipp av. Senk ned Skulderene og la råvarene snakke for seg selv.