sweetmood
sweetmood
Intermittent fasting kurs & kostholdsveiledning. online coaching(6 uker)
Kokk & personlig trener hjem til deg Fysisk oppmøte & kurs + 8 uker online coaching
Online coaching Kostholdsveildening & Trening
Intermittent fasting kurs & kostholdsveiledning. online coaching(6 uker)
Kokk & personlig trener hjem til deg Fysisk oppmøte & kurs + 8 uker online coaching
Online coaching Kostholdsveildening & Trening

Ofte stilte spørsmål

Etter du har lagt inn en bestilling kan du starte når det passer DEG best.

I utgangspunktet nei. Men send oss en mail så skal vi se om vi kan finne en løsning.

Ja! Hvis du ønsker kun online coaching har vi en pakke som vil passe deg. UTEN bindingstid. Start når du vil.

Endring av kosthold i praksis

 Å endre kosthold er ikke alltid en enkel oppgave. Det handler om tre ting. Rutiner, kunnskap og det psykologiske, viljestyrke. Det finnes mange ulike tips og råd der ute, og det er ikke lett å orientere seg i denne jungelen. Alt kan se fint ut på papiret, men i praksis kan det være veldig vanskelig å etablere i hverdagen sin.

Vi har derfor tatt det et steg lenger, for å sikre at du får den hjelpen du trenger for å ikke havne i mange av disse fellene og bruke unødvendig mye tid eller ressurser på noe som er vanskelig å utføre eller som ikke er rett for deg. Her viser og lærer vi deg alt du trenger i praksis. Sammen med en coach får du testet ut ulike retter, og gjennom veiledning får du påfyll av kunnskap om mat og ernæring. Dette er det vi kaller for 100% skreddersydd. 

 

Hva tilbyr vi? 

- Kokk & PT hjem til deg 

- Intermittent fasting & kostholdsveiledning - online coaching ink kurs (6 uker) 

- Online coaching (kostholdsveildening & trening)

Alle pakker inkulderer unike rabattkoder til nettbutikken.

Hvem er vi?

Noraldin Nia er utdannet kokk, personlig trener og kostholdsveileder og jobber som produktansvarlig/konseptutvikler & coach for Sweetmood.

 Noraldin har 10 års erfaring innenfor restaurant yrket i det franske, middelhavs og norske kjøkken. Han har jobbet som personlig trenger både i Evo, Sats og NiaFitness i 7 år og har konkurrert i olympiske løft (vektløfting) med 2 NM titler. I tillegg til å ha «dyppet» foten i både sprint og fitness. Han har også jobbet i 4 år som miljøarbeider med boliger innenfor psykisk utviklingshemming. 

Noralin liker å jobbe fra «grasroten» av problemet og ikke kun på «overflaten». Det er flere faktorer som spiller inn i hvorfor man er i den situasjon man er i.  Dette gjelder om man ikke er fornøyd med hvordan man har det enten fysisk eller psykisk. Mange ønsker rett og slett en livstilsendring enten det er kosthold eller trening. Noen ønsker å gå ned et par kilo og andre ønsker å bli sterkere. Vi er ulike mennesker med ulike mål. Med Sweetmood Coaching jobber vi sammen med langsiktige mål, og noen få kortsiktige for å skape en livsstil du er fornøyd med som varer livet ut. Ikke bare i noen få uker.

Erfaring:

Styrketrening og kondisjonKostholdsveiledning Kostholdsveiledning innenfor diabetes (Typ1& Typ 2)Keto & lavkarbo kostholdsveiledningIntermittent fastingTrening under graviditet & etter

 Les mer om de ulike pakkene ved å trykke på de ulike pakkene .

Har du flere spørsmål? Send oss en mail på : coaching@sweetmood.no