Oppskrift fra Womensync Hvis du, som oss, elsker smaken av en kopp chiccastek, vil du elske disse barene. Til vår glede har vi oppdaget at smakskombinasjonen av kakao og chicca er helt fantastisk. Se for deg en blanding av sjokoladebrownies, kjærlighetsgodbiter og karamellkake. I dag er det også chicca karamellbarer alltid i kjøleskapet vårt. Bunn ingredienser:Valnøtter 5 dl8 datoer2 ss kokosolje4 ss kakao1 ss vannLitt salt Øverste laget:1,5 dl kokosmelk (tykk del)4 ss cashew smør4 ss chicha1 ss honningSalt Slik gjør du: Bland alle ingrediensene til bunnen i en foodprosessor. Fordel røren jevnt på en firkantet form kledd med...
Mange hadde spørsmål angående nye studien om erytritol. La meg starte med å si: Det er flere studier som viser at erytritol har mange gode egenskaper som reduserer hba1c ( HbA1c er det vi også kaller langtidsblodsukker) Testen måler hvor stor andel av de røde blodcellenes hemogobin som har bundet seg til glukose) som betyr at erytritol forbedrer insulin sensitiviteten og bedrer tannhelsen. Her må vi ikke miste hodet av en dårlig utført studie. I studien er det ikke er snakk om erytritol inntak, men erytritol i blodet. Kroppen produserer nemlig erytritol selv. Vi produserer erytritol når vi er metabolsk usunne eller...
En himmelsk mousse er alltid en deilig dessertide, spesielt når den ikke er tilsatt mye sukker. Enten det er sommer eller vinter, kan du bruke vår jordbærmousse til å trylle frem året, selv om det ikke er jordbærsesong. Fordi denne lavkarbo- og keto-desserten alltid smaker godt med både ferske og frosne jordbær . For 2 porsjoner: 120 g modne jordbær (frosne også mulig) 200 g Kesam 1 ss Sukrinmelis 5 dråper naturlig vanilje eller 1 ts vaniljefrø pulver 2 plater gelatin Vask jordbærene og del dem i kvart. Bruker du frosne jordbær, la dem tine. Lag en puré av jordbærene til det ikke er flere biter....
Saftige lavkarbo- og keto-brownies er raske og enkle å tilberede med kun 3 ingredienser og uten bakeblanding ! Alt du trenger er egg, mandelmel og hasselnøtt krem/ Noisette krem fra Inca Incavalley. Til ca 6 stk - 3 egg - 1 SS rå kakao -150 gram hasselnøtt krem eller Noisette krem fra Inca Inca valley. (Ekstra god hvis du blander disse (75g hver) - 40 g mandelmel eller kokos mel Etter eget ønske 2 ss valnøtter hakket 2 ss sukkerfri hvit sjokolade hakket forberedelse Ha egg i en bolle og pisk til det er luftig. Rør først inn kremen og...