Kollagen & Protein Snickers Bar

Kollagen & Protein Snickers Bar

 Lag en nydelig og mettende protein & kollagenbars!

Uten sukker og glutenfri!

Slik gjør du: 

Bunn:

- 355 ml valgfritt nøttesmør (for eksempel peanøtt eller mandelsmør, eller en blanding) -

180 ml valgfritt proteinpulver etter eget valg (90g)

- 70 ml sukringold, honning eller agave

- 1-2 ss kollagen

- 2 ss mandelmel

- 2-4 ss valgfri melk (om bunnen blir for hard)

- 113 g smeltede sjokoladebiter, valgfritt

- En blanding av nøtter etter ønske (f.eks. peanøtter, pecan og macadamianøtter)

1. Bland alle ingrediensene sammen og legg det over i en form. Juster mengden væske etter smak.

Kollagenkaramellsaus:

- 80 gram smør (vi anbefaler Røros)

- 4 dl fløte

- 1 ss kollagen

- 100 gram sukrin gold

- 3 ss fibersirup gold

- 2 never Maldon salt

1. Ha sukrin gold og fibersirup gold i en kjele og varm opp mens du rører.

2. Når det begynner å boble, lar du det koke i noen sekunder før du tilsetter fløten. 3. La det småkoke på lav varme i ca. 20 minutter.

4. Når det har ønsket tykkelse, tilsett smøret og kollagenet, og rør godt.

5. Ta kjelen av varmen og bland godt. Smak til med Maldon salt. Avkjøl.

6. Siste finish: Hell karamellsausen over formen og la det stå i kjøleskapet til det stivner. Hell over smeltet sjokolade og strø nøtter på toppen. Oppbevar den i kjøleskapet i noen timer. Skjær den opp og nyt!


Eldre innlegg Nyere innlegg