Crunchy proteinkjeks (Sukkerfri/glutenfri )

Crunchy proteinkjeks  (Sukkerfri/glutenfri )

Nydelige proteinkjeks som du kan nyte når som helst!

For 8-10 stk

Til Kjeksen

  • 100 g malte mandler
  • 65 gram smør
  • 50 g erytritol/SukrinMelis

For fyllet

Til vaffelrøren
  1. Bland det mykede smøret med erytritol.
  2. Vend deretter inn de malte mandlene for å lage en fast deig.
  3. Legg deigen mellom 2 bakepapir  og kjevle ut deigen tynt (ca. 0,5 cm). 
  4. Stek vaffelrøren ved (175°C) i ca 10 minutter til kantene er gyldenbrune.
  5. Til vaffelmønsteret kan du for eksempel trykke et finmasket kakerist ned i den fortsatt varme deigen.
  6. Skjær de fortsatt varme vaflene i firkanter på ca 5 x 5 cm.

Til Fyllet:

  1. Kok opp fløten.
  2. Tilsett Sjokoladen litt eller litt og rør godt.
  3. Tilsett smøret og rør godt (bruk gjerne stavmixer)
  4. Tilsett proteinpulveret og rør godt. Tilsett mer proteinpulver hvis du ønsker fyllet fastere.
  5. Smør halvparten av vaflene med sjokoladenøttekremen og legg en vaffel oppå.
  6. La vaffelskivene stivne i kjøleskapet.

Forfatter: Noraldin Nia


Eldre innlegg Nyere innlegg