
En sprø og saftig burgerbrød som er rett og slett utrolig digg! En veldig enkel og rask oppskrift til deg - naturlig lavkarbo, glutenfri og uten tilsatt sukker!
For 5 stk:
- 100 g malte mandler
- 50 g bambusmel
- 60 g sesammel
- 20 g psyllium husk pulver
- 4 egg (inkludert 1 egg for pensling)
- 1 ts bakepulver
- 100 g cottage cheese
- 1/2 ts salt
- 350 ml vann
- 25 g sesam (topping)
- Ha alle ingrediensene (unntatt egget til pensling) i en miksebolle og bland sammen til en fast deig.
- Form deigen til baller på størrelse med tennisballer, legg på et bakepapirkledd stekebrett og flat ut litt (i form av en burgerbolle).
- Pisk det resterende egget med en gaffel og pensle overflaten av bollen med den.
- Dryss sesamfrø på burgerbrødene.
- Stek burgerbrødene ved 160 °C over-/undervarme i 60 - 70 minutter.