Glutenfri/keto hamburgerbrød

Glutenfri/keto hamburgerbrød

En sprø og saftig burgerbrød som er rett og slett utrolig digg!  En veldig enkel og rask oppskrift til deg - naturlig lavkarbo, glutenfri og uten tilsatt sukker! 

For 5 stk:

  • 100 g malte mandler
  • 50 g bambusmel
  • 60 g sesammel
  • 20 g psyllium husk pulver
  • 4 egg (inkludert 1 egg for pensling)
  • 1 ts bakepulver
  • 100 g cottage cheese
  • 1/2 ts salt
  • 350 ml vann
  • 25 g sesam (topping)
  1. Ha alle ingrediensene (unntatt egget til pensling) i en miksebolle og bland sammen til en fast deig.
  2. Form deigen til baller på størrelse med tennisballer, legg på et bakepapirkledd stekebrett og flat ut litt (i form av en burgerbolle).
  3. Pisk det resterende egget med en gaffel og pensle overflaten av bollen med den.
  4. Dryss sesamfrø på burgerbrødene.
  5. Stek burgerbrødene ved 160 °C over-/undervarme i 60 - 70 minutter.

Eldre innlegg Nyere innlegg