Vi har funnet på noe helt spesielt til deg, nemlig med vår brownie-bakeblanding. En super luftig brownie-deig som er hvetefri, glutenfri og lavkarbo !
Til kaken og topping
- 1 pakke brownieblanding
- 60 g Sukringold
- 100 g mandler
- 1 klype kanel
Til kremfyllet
- 250 gram smør
- 300 gram kremost
- 40 gmandelsmør
- 60 g sukrin
-
1 ts ekte vanilje pulver
- Tilbered brownie-bakeblandingen i henhold til det som står på pakken. Vi anbefaler å bruke en browniesilikonform eller et dypt stekebrett til dette. La avkjøle helt etter steking.
Til Kremen:
-
- Varm mandelsmøret i vannbad eller forsiktig i mikroen og bland mandelsmøret med oljen som har lagt seg på toppen.
- Ha nå smør, mandelsmør, kremost, vanilje og sukrin i en bolle. Visp det hele sammen til du får en luftig masse.
- Ha nå kremen på den avkjølte browniebunnen og avkjøl i ca 1 time.
- Varm de oppskårne mandlene i en panne på middels høy varme sammen med Erythritol Gold og en klype kanel.
- La mandlene karamellisere og legg dem deretter forsiktig (obs: svak varme!) på et stykke bakepapir.
- La det avkjøles og legg deretter på kakeplaten som topping.