Lavkarbo- og Keto-ristet mandelarkkake

Lavkarbo- og Keto-ristet mandelarkkake

Vi har funnet på noe helt spesielt til deg, nemlig med vår  brownie-bakeblanding. En super luftig brownie-deig som er hvetefri, glutenfri og lavkarbo !

Til kaken og topping

 

Til kremfyllet

  • 250 gram smør
  • 300 gram kremost
  • 40 gmandelsmør
  • 60 g sukrin
  • 1 ts ekte vanilje pulver 

  1. Tilbered brownie-bakeblandingen i henhold til det som står på pakken. Vi anbefaler å bruke en browniesilikonform eller et dypt stekebrett til dette. La avkjøle helt etter steking.

Til Kremen:

    1. Varm mandelsmøret i vannbad eller forsiktig i mikroen og bland mandelsmøret med oljen som har lagt seg på toppen.
    2. Ha nå smør, mandelsmør, kremost, vanilje og sukrin i en bolle. Visp det hele sammen til du får en luftig masse.
    3. Ha nå kremen på den avkjølte browniebunnen og avkjøl i ca 1 time.
    4. Varm de oppskårne mandlene i en panne på middels høy varme sammen med Erythritol Gold og en klype kanel.
    5. La mandlene karamellisere og legg dem deretter forsiktig (obs: svak varme!) på et stykke bakepapir.
    6. La det avkjøles og legg deretter på kakeplaten som topping. 

Eldre innlegg Nyere innlegg