Oppskrift fra Womensync
Hvis du som oss, elsker smaken av en kopp chicca roast, vil du elske disse barene. Til vår glede har vi oppdaget at smakskombinasjonen av kakao og chicca er helt fantastisk. Se for deg en blanding av sjokoladebrownies, kjærlighetsgodbiter og karamellkake. I dag er det også chicca karamellbarer alltid i kjøleskapet vårt.
Bunn ingredienser:
Valnøtter 5 dl
8 dadler
2 ss kokosolje
4 ss kakao
1 ss vann
Litt salt
Øverste laget:
1,5 dl kokosmelk (tykk del)
4 ss cashew smør
4 ss chicha
1 ss honning
Salt
Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene til bunnen i en foodprosessor. Fordel røren jevnt på en firkantet form kledd med bakepapir.
Fortsett med det øverste laget ved å blande inn kokosmelk og cashewsmør i en bolle. Tilsett chiccapulveret og rør. Til slutt tilsett honning og salt.
Fordel det øverste laget på laken og sett i fryseren i ca 30 minutter. Da er den klar til å kuttes i biter og spises!