Saftige lavkarbo- og keto-brownies er raske og enkle å tilberede med kun 3 ingredienser og uten bakeblanding ! Alt du trenger er egg, mandelmel og hasselnøtt krem/ Noisette krem fra Inca Incavalley.
Til ca 6 stk
- 3 egg
- 1 SS rå kakao
-150 gram hasselnøtt krem eller Noisette krem fra Inca Inca valley. (Ekstra god hvis du blander disse (75g hver)
- 40 g mandelmel eller kokos mel
Etter eget ønske
- 2 ss valnøtter hakket
- 2 ss sukkerfri hvit sjokolade hakket
forberedelse
- Ha egg i en bolle og pisk til det er luftig.
- Rør først inn kremen og vend deretter inn mandelmelet.
- Avhengig av smak, tilsett hakkede valnøtter og hvit sjokolade i røren.
- Hell brownieblandingen i en liten brownieform kledd med bakepapir og stek ved 175°C i 15 minutter.
- La browniene avkjøles kort og smør med mer hasselnøtt krem / Noisette (hvis du ønsker)
- Skjær i små biter og nyt lavkarbo og sukkerfri brownies.