Denne iskremen er både frisk, proteinrik og er full av næring som passer når som helst. Har du en iskrem maskin er denne isen en vinner.
Yoghurtis:
500g naturell yoghurt (jeg anbefaler Røros)
120g sukrinMelis
160g vann
Sitron skall av 2 sitroner
70g sukrinsirup gold
2 plater gelatin
1/2 ts vaniljefrø
Slik lager du isen:
1. Kok opp vann, sukrinsirup gold, sukrinmelis, sitronskall (kun det gule).
2. Tilsett bløtlagt gelatin. Avkjøl til romtemperatur.
3.Bland med yoghurt og smakes til med sitronsaft.
4. Kjør i iskremmaskin til den er ferdig.
Mango og jordbærsalat:
Kutt ca 300g jordbær, 2 appelsiner, 1 mango, og en neve fersk mynte. Press en halv fersk appelsin og rør godt. Tilsett vaniljefrø og bland forsiktig sammen.