En himmelsk mousse er alltid en deilig dessertide, spesielt når den ikke er tilsatt mye sukker.
Enten det er sommer eller vinter, kan du bruke vår jordbærmousse til å trylle frem året, selv om det ikke er jordbærsesong. Fordi denne lavkarbo- og keto-desserten alltid smaker godt med både ferske og frosne jordbær .
For 2 porsjoner:
- 120 g modne jordbær (frosne også mulig)
- 200 g Kesam
- 1 ss Sukrinmelis
- 5 dråper naturlig vanilje eller 1 ts vaniljefrø pulver
- 2 plater gelatin
- Vask jordbærene og del dem i kvart. Bruker du frosne jordbær, la dem tine.
- Lag en puré av jordbærene til det ikke er flere biter.
- Tilsett kesam og pulverisert erytritol og bland ingrediensene.
- Bløtlegg gelatinen i kaldt vann i ca 5 minutter.
- Ta gelatinen opp av vannet og la den dryppe av.
- Løs opp gelatinen forsiktig. Enten du lager den i en liten kjele eller i mikrobølgeovnen, pass på at den ikke koker!
- Hell nå den flytende gelatinen sakte i jordbærblandingen mens du rører hele tiden.
- Hell jordbærmoussen i 2 små boller og la den stå i kjøleskapet i minst 4 timer (eller over natten).
TIPS!
Bland 2 SS kollagen hvis du en ønsker en kollagen boost i en hverdags dessert!🤩